Thursday, 17 December 2015

PRESENTATION VIDEO

habis sudah subjek video dah selesai presentation. 
special thanks too madam jesiffa sebab banyak besabar dengan karenah kami semua dan banyak bagi nasihat berguna.

kami dah selesai satu kerja. dua kerja lagi menanti.
FIGURE DESIGN DAN AUDIO.
thanks guys banyak bagi kerjasama.
good job.




muka lepas presention di level 23

THE US PRODUCTION


thanks for reading


THROUGH MY WINDOW

final video kitorang kena buat short film. and tajuk shortfilm kitorang THROUGH MY WINDOW. 
macam2 dugaan masa nak siapakn ni. kena halau pak guard, nak kena langgar kereta, turun naik bas, tiba2 hujan tengah shoot. tapi best pengalaman tu. dapat kenal macam2 ragam manusia.

kami dapat sipakan dengan sempurna video ni. 
tahnks to our team. THE US PRODUCTION.



 jom tengok shortfilm kami. and hope enjoy watching this 




thanks to jemah, tyra, zura, ain dan tunjang utama akim sebab dapat sudahkan video ni.


selesai sudah subjek video. fuhh lega. harap2 dapat A untuk subjek ni.


thaks for reading

EXHIBITION PHOTOGRAPHY SEM 2

Last sem aku ambil subjek photography . Final project kitorg presention kat lobby dengan juri2 dari luar. photography exhibition aku buat ADVERTISING PERFUME. ni nak flashback memory sem 2 bersama Sir Amad.



my team animation

jejaka animitt

cuba cari Sir Amad

i do my best. thank Sir Amad


thats all thanks you

HOW TO MAKE

HOW TO MAKE

HOW TO USE CAMERA IPHONE
kali ni asigment kena buat tutorial by group. group kitorang buat demo macam mana nak guna iphone camera. sebab iphone camera yang banyak function dari camera fone yang lain



step 1

step 2

step 3



camera iphone
time lapse
panorama
square
video
slow motion

banyak kegunaan camera iphone ni.


thanks guys for reading

SHOOTING OUTDOOR


sebelum selesai video final. merata2 kami pegi sebab cari tempat sesuai untuk shoot. hujan panas, kena langgar kena halau macam2 dugaan halangan masa nak siapkan video.
finally kami dapat sudahkan semuanya.
 thanks guys. keep it up. good job.









shoot kat bukit bintang.

shoot di klcc



thanks for reading

PRESENTION PE 2

presentation final professional english 2.

group kitorang buat researsch tajuk PART TIME JOB FOR UNIKL MIIT STUDENTS have a benefit or not. we do our best. 

thanks guys..


my group for pe 2 final


thanks for reading

MARKING THIS NIGHT



BANYAK TIPS DARI MR.M

1. bangun pagi mesti mandi
2. positifkan diri
3. siapakan kerja
4. tampil presen depan Mr.M.

good luck all for final presention.
doa banyak2 moga2 Sir lembut hati tengok blog aku ni.





MR.M  SEMAK LUKISAN BURUK2





Thanks for reading