Wednesday, 13 September 2017

PRACTICE

ASSALAMMUALAIKUM
👀


Practice make better, bukan practice make perfect. sampai bila pun tak akan perfect, jadinya untuk jadi lebih baik, kenalah usaha lebih. 

okay janji pukul 12 datang practice, tapi itulah janji melayu plus janji manusia. 


photo: masa tengah berlatih, ada je paparazi ambilkan gambar

photo: bersungguhnya kami berlatih



stay tuned ✋

40 SEC DANCE


assalammualaikum

👀

EASY GOING DAY FYP.
PRESENTATION 40 SEC DANCE.


Man In Black pilihan tema untuk kami kali ni.
okay apa lagi, dance MIB lah kitorng.
nampak senang tapi nak buat semua jadi sama tu, cabaran.😊

easy fun day. agak tak synchronise sebabnya practice sehari sebelum kena menari depan sir. satu hal juga nak bagi semua datang berlatih, tapi tahniah yang datang untuk berlatih. 

nahhh mari tengok kitorang menari 40 sec. tapi yang ni part lelaki dulu, cayalah korang, keras keras pun ada gaya jugak tu menari. walaupun ada yang nak terbelit urat.





video: part lelaki kena dance. hahah. mana satu aku? jeng jeng jeng

Thursday, 17 December 2015

PRESENTATION VIDEO

habis sudah subjek video dah selesai presentation. 
special thanks too madam jesiffa sebab banyak besabar dengan karenah kami semua dan banyak bagi nasihat berguna.

kami dah selesai satu kerja. dua kerja lagi menanti.
FIGURE DESIGN DAN AUDIO.
thanks guys banyak bagi kerjasama.
good job.




muka lepas presention di level 23

THE US PRODUCTION


thanks for reading


THROUGH MY WINDOW

final video kitorang kena buat short film. and tajuk shortfilm kitorang THROUGH MY WINDOW. 
macam2 dugaan masa nak siapakn ni. kena halau pak guard, nak kena langgar kereta, turun naik bas, tiba2 hujan tengah shoot. tapi best pengalaman tu. dapat kenal macam2 ragam manusia.

kami dapat sipakan dengan sempurna video ni. 
tahnks to our team. THE US PRODUCTION.



 jom tengok shortfilm kami. and hope enjoy watching this 




thanks to jemah, tyra, zura, ain dan tunjang utama akim sebab dapat sudahkan video ni.


selesai sudah subjek video. fuhh lega. harap2 dapat A untuk subjek ni.


thaks for reading

EXHIBITION PHOTOGRAPHY SEM 2

Last sem aku ambil subjek photography . Final project kitorg presention kat lobby dengan juri2 dari luar. photography exhibition aku buat ADVERTISING PERFUME. ni nak flashback memory sem 2 bersama Sir Amad.



my team animation

jejaka animitt

cuba cari Sir Amad

i do my best. thank Sir Amad


thats all thanks you

HOW TO MAKE

HOW TO MAKE

HOW TO USE CAMERA IPHONE
kali ni asigment kena buat tutorial by group. group kitorang buat demo macam mana nak guna iphone camera. sebab iphone camera yang banyak function dari camera fone yang lain



step 1

step 2

step 3



camera iphone
time lapse
panorama
square
video
slow motion

banyak kegunaan camera iphone ni.


thanks guys for reading

SHOOTING OUTDOOR


sebelum selesai video final. merata2 kami pegi sebab cari tempat sesuai untuk shoot. hujan panas, kena langgar kena halau macam2 dugaan halangan masa nak siapkan video.
finally kami dapat sudahkan semuanya.
 thanks guys. keep it up. good job.









shoot kat bukit bintang.

shoot di klcc



thanks for reading